понеделник, 18 октомври, 2021

НЕВЕРОЈАТНО: Си ја ЗАБОРАВИЛ ЖЕНАТА на бензинска, па по 100 километри се сетил на неа

При враќањето од патување во Бразил, Самуел и Клаудија, брачен пар од Аргентина застанале на бензиска пумпа за тој да го наполни резервоарот и малку да се одмори.

Откако наполнил бензин и отишол од тоалет, Самуел си го придолжил патот со автомобилот. Концентриран на сообрајќајот, не ни забележал дека Клаудија ја нема во колата.

Самуел бил уверен дека неговата жена спие на задното седиште како што спиела пред да стигнат на бензиската станица.

Всушност, додека тој го полнел автомобилот со бензин, Клаудија се разбудила и одлучила да оди до продавница и да купи нешто за јадење. За да се биде уште почудно, со нив бил и 14 годишниот син кој седел на совозачкото седиште и ништо не забележал што се случува бидејќи играл игри на мобилниот телефон.

Кога жената увидела дека сопругот и синот заминале без неа, Клаудија пробала да му телефонира на сопругот, но поради лошиот сигнал не успеала. Напуштената сопруга на крај заминала во полициска станица каде почекала сопругот да се сети на неа. Но, тој тоа го направил по 100 км.

Кога после 2 часа тој се појавил, а жената почнала да го удира автомобилот од бес – раскажале полицајците.

Извор: ulica.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!