понеделник, 26 јули, 2021

Тажна вест: Уште еден доктор прерано нè напушти

Познатиот доктор и поранешен директор на Клиничката болница Штип, Александар Стојанов почина.

Според информации на ТВ Стар доктор Стојанов починал во Грција.

-Ненадејно во Грција почина познатиот штипски гинеколог-специјалист, д-р Александар Стојанов кој пред неколку години беше и директор на Клиничката болница -Штип, објави телевизијата.

Штипската телевизија „Стар“ објави дека Стојанов претрпел масивен ин-фа-ркт.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!