понеделник, 26 јули, 2021

СОДА БИКАРБОНА И МЕД: Лек кој уништува дури и малигни клетки – Еве како да го направите

Јаворовиот сируп или медот се спротивставуваат на клетките на ракот (кои земаат 15 пати повеќе гликоза отколку здравите клетки). Поради земањето на овој сируп од сода, сода бикарбоната ќе може да влезе и да ги уништи клетките на ракот.

Можеби идејата за мешање на сода бикарбона со мед или јаворов сируп изгледа бизарна, бидејќи клетките на ракот се хранат со шеќер. Но, тука во овој случај шеќерот дејствува поинаку. Лек направен од сода и мед кој ги уништува дури и најсериозните болести.

Клетките на ракот нема да го користат шеќерот за раст, бидејќи сода бикарбоната целосно ќе ги неутрализира. Јаворовиот сируп или медот се спротивставуваат на клетките на ракот (кои земаат 15 пати повеќе гликоза отколку здравите клетки). Поради земањето на овој сируп од сода, сода бикарбоната ќе може да влезе и да ги уништи клетките на ракот.

Потребни состојки: Сода, јаворов сируп или мед

Подготовка: Измешајте три дела јаворов сируп или мед со еден дел сода бикарбона. Потребно е да добиете хомоген резултат на подготовка на состојките.

Варете ја смесата на тивок оган 10 минути. Кога ќе завршите со готвењето, лекот ќе биде подготвен.

Како да консумирате: Земете 3 лажички од овој лек во текот на денот 30 дена по ред. За време на оваа терапија, ќе мора да избегнувате секаков вид шеќер, бело брашно или месо.

Извор: popara.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!