Во подготовка е ЧЕТВРТА ТРАНСПЛАНТАЦИЈА НА СРЦЕ во Македонија

Вечерва се подготвува четврта трансплантација на срце во нашата земја. Ова го најави министерот Венко Филипче кој најави дека тимот е подготвен и мотивиран за да го направи овој подвиг.

„Започнуваме подготовки за четврта трансплатација на срце. Тимот спремен и мотивиран како и секогаш“, напиша Филипче на „Фејсбук“.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!