(ВИДЕО) Пуштиле Г*ЛА ДЕВОЈКА среде емисија за Путин и Лукашенко

Украинска ТВ-станица морала да престане да емитува интервју со руски експерт за „средбата на двајцата диктатори“, Путин и Лукашенко.

Причината за прекинот била појавувањето на го-ла девојка во кадар. Имено, експертот Дмитриј Еловски требало да започне да одговара на прашањата на водителката, но имало непријатна пауза бидејќи тој не го слушнал прашањето.

“Дали нешто се случува таму? Не можам да слушнам ништо”, прашал тој зад екранот на компјутерот. Девојката потоа го свртела екранот кон неа, го-ла од половината нагоре.

Еловски наскоро го свртел екранот за да се соочи со неа, а емитувањето на интервјуто веднаш било прекинато поради „технички потешкотии“, а водителите продолжиле со емисијата.

Видеото погледнете го ОВДЕ.

Извор: kanal5.com.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!