Се сокрила под креветот за да види дали дечкото и е верен: Она што се случи ја изненадило

Оваа приказна кружи на Интернет веќе некое време.

Станува збор за жена која решила да ја тестира својата врска и да научи важна лекција во тој процес. Можеби некои ќе се задават

Откако искрите во нејзината врска се намалиле, девојчето имала нова идеја, што според неа била брилијантна идеја: Таа сакаше да тестира колку нејзиното момче е посветено на нивната врска и како се чувствува тој за неа; каква ќе биде неговата реакција ако го остави?

Со цел да добие одговори на некои од овие прашања, таа му напишала писмо на своето момче во кое вели дека врската е завршена, дека и е доста од сè и дека не гледа во поентата во продолжување на нивната врска. Сè што сакаше беше да ја види неговата реакција, но таа навистина не сакаше да го напушти.

Кога завршила со пишувањето на писмото, му го оставила на своето момче на масата каде знаела дека ќе го најде. Не сакаше да ја пропушти неговата реакција, па се скри под неговиот кревет и чекаше.

Конечно нејзиното момче пристигна дома. Таа беше нервозна и возбудена, под креветот. Влезе во собата и почна да го чита писмото. Кога заврши, девојчето не можеше да поверува во она што го слушаше. Викаше и го зеде телефонот. Ова не се случува.

Го слушна како му рече:

“Здраво душо. Доаѓам кај тебе. Будалата конечно сфати дека ја изневерувам и си замина. Каква грешка, таа врска. Само сум среќен што заврши. Само жалам што не се сретнав претходно. Се гледаме наскоро!”

Девојчето било во шок. Како се случува ова? Лежеше неколку минути под креветот од шокот. Нејзиното момче собираше работи низ собата. Кога тој излегол од станот, таа почнала да плаче, полека се извлекла од под креветот.

Таа се собра заедно и погледна низ собата. На масата имаше уште едно писмо. Тоа беше од нејзиното момче, за неа. Таа го зеде и почна да чита. Кога заврши, се чувствуваше многу засрамено, но сепак се чувствуваше олеснето. Колку може да биде глупаво ова? Писмото гласи како што следува:

„Лажга една, следниот пат кога ќе сакаш да ме изневериш, погрижи се да не ти излезат нозете од под креветот. Отидов во продавницата. Се гледаме наскоро љубов. ”

Не играј со такви луѓе затоа што тие можат да ти го сторат истото!

Коментари

коментари

error: Content is protected !!