петок, 29 септември, 2023

3 хороскопски знаци ќе се збогатат во МАРТ: За останатите ова ќе биде ТЕШКА година

На овие луѓе ѕвездите нема претерано да им бидат наклонети во 2021 година.

Рак

Припадниците на овој темпераментен хороскопски знак очекуваат големи животни промени во наредниот период, но работите нема да се одвиваат така подмачкано. Постои голема шанса во текот на целата 2021-ва константно да се соочуваат со некакви бариери.

Особено треба да внимаваат на предавство од близок пријател или од колега, затоа како никогаш порано треба да внимаваат што и каде зборуваат.

Јарец

Ќе се најдат во тешка ситуација поради пари. Тоа што се премногу самоуверени и претерано сигурни во своите можности ќе ги навлече и на игрите на среќа, но ништо нема да им помогне.

Треба да расчистат со тврдоглавоста, особено во периодот што претстои и конечно да сфатат дека среќата и судбината не може да се форсираат.

Риби

Во 2021-ва токму припадниците на овој знак ќе имаат серија грешки, лоши одлуки, ситуации во кои нема да знаат што попрво да направат.

Навистина би ги лажеле ако им кажеме дека среќата ќе биде на нивна страна.

Но за одредени хороскопски знаци, годината нема да биде толку лоша. Ќе имаат пари од сите страни.

Водолија

Нагласени ви се партнерските и пријателските односи, како и туѓи пари. Ќе добиете дополнителна сума пари, но ќе треба да се потрудите и сами да стигнете до неа. Посебно нагласени датуми за такво нешто се 18 и 25 март. Во контактот со пријателите ќе треба да покажете дипломатија, бидејќи ова ќе е период кога вашите пријатели ќе ви ги прераскажуваат своите нервозни ситуации.

Ако можете да помогнете со совет, добро, но ако не можете со совет, не нудете пари за да се заврши нечија работа, бидејќи ќе останете без таа сума. Од партнерот/ партнерката ве очекува подарок, а може да е и во вид на платено патување.

Лав 

Заработување или како да се дојде до поголема сума пари е вашиот интерес овој месец. На неколку наврати ќе добиете поголема или непланирана сума, можеби хонорар. Како и да е, некои трошоци, планирани или не, ќе ви однесат и добар дел од тие пари.

Во деновите околу 13 март ве очекуваат некакви дополнителни обврски со деца: од трошење пари до разрешување на некакви недоразбирања. Крајот на месецот ќе ве дочека во движење, на пат, на улица, во зачестена комуникација, излегувања но не само заради забава, туку и заради завршување на потреби. Љубовта ви е стабилна во овој период.

Близнаци 

На 13 октомври Марс влегува во вашето поле на партнерски односи и други луѓе, а тоа за вас може да донесе вложување на поголема енергија да ги задржите односите хармонични, или пак едноставно нервозни ситуации поради други луѓе. Се препорачува внимателност во сите контакти, бидејќи несакајќи ќе ги провоцирате другите на кавга, и посебно во деновите околу 13 и 22 март.

Лесно до пари овој месец, или поинаку кажано – парите ќе ги заработите на пријатен начин, со работа која ќе ви претставува задоволство да ја завршите. Нагласени се и обврски по дома, посебно во првата половина од месецот.

Коментари

коментари