петок, 29 септември, 2023

Познатата српска пејачка се расплака пред јавноста: Ми ги зеде децата, не сум ги видела една година

Тања Савиќ зборуваше во емисијата на Огнен Амиџиќ каде откри детали за своите деца.

– Наведете го името на партнерот кој најмногу го сакавте – беше прашањето, на кое Тања реагираше бурно.

– Тоа е малку тажен одговор, но добро. Немам проблем да кажам. Душан, мојот поранешен сопруг – рече таа, па плачеше, раскажа за моменталната ситуација и го напушти студиото.

– Не сум ги видела децата веќе една година. Некој да ги земе децата на мајка, тоа е најлошото нешто.

Судењето треба да започне на 12 март. Хормоните ме удрија. Добро сум, ги носам децата во душата.

Судската наредба сега постои дека во одредено време децата треба да разговараат со мене на телефон. Душан мора да го почитува тоа.

Ги предадов сите документи. Се надевам дека сè ќе биде во моја корист.

– Тој избега. Никогаш не би ги пуштила децата да си одат. Никогаш не би го дозволила тоа. Тој ги качи на првиот авион и избега. Тој го фалсификуваше мојот потпис.

Тој имаше девојка, пријател од нашата куќа, кој потпиша за мене, го сфатив тоа веднаш. Двајцата имаме многу сличен ракопис. Децата треба да бидат со мене – додаде таа.

Извор: skopje24.mk

Коментари

коментари