петок, 26 февруари, 2021

Заев само што објави: Акцијата е успешна, Мијалков е во државата – наскоро ќе се обратам пред медиумите

После преземената акција објавувам конкретен резултат од кој имаме значаен успех:

Се пријави Сашо Мијалков во Обвинителството за организиран криминал и обезбеден е неговиот домашен притвор!

Институциите ги презедоа сите редовни и вонредни мерки во врска со бегството на Сашо Мијалков.

Координацијата помеѓу сите институции со сите активности што се презедоа во последниве 40 часа дадоа резултат. Правдата е обезбедена, ќе ја има и повеќе и почесто!

Следува и моја изјава за медиумите за што јавноста дополнително ќе биде информирана.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!