недела, 28 февруари, 2021

ФОТО: Убавата македонска каратистка, на насловна страна во Руски спортски портал

Моника Стефановска е репрезентативка на Македонија во карате, вредно тренира, многу е „опасна“, а и неверојатно убава, македонската спортска убавица стигна до насловна страна на рускиот портал „sports.ru“.

Рускиот портал кратко ја најави Моника Стефановска како каратистка која „престана“ да ги бори медалите, ги има на претек, ја најавија како убедливо најубавата македонска спортистка.,

,

,

Коментари

коментари

error: Content is protected !!