понеделник, 18 октомври, 2021

(ФОТО) “СЕГА САКАМ ПОГОЛЕМИ СИЛИКОНИ“: Виолинистката Бјанка ги повреди градите под туш

Виолинистката Бјанка Џулија Џозефин Коломпар (45), која е родена во Темишвар, Романија и живее во Загреб од 1994 година, неодамна ги повреди огромните силиконски гради додека се тушираше.

Таа веднаш не сфати дека ги повредила, бидејќи го изгубило чувствотот на нејзините гради поради големите силикони, а кога отишла на преглед, лекарот и рекол дека е најдобро да ги замени имплантите затоа што имала капсуларна контракција, која се јавува кога ткивото заздравува со силна лузна како импланти.

Тука се јавуваат проблеми за бујната виолинистка. Бјанка затоа што сака силикони со иста големина, ако не и поголем број.

-Функционирам нормално сите овие години, грбот не ме боли. Би додала пари за операцијата само да биде иста или уште поголема, да бидам убава и цврста кога носам корсети, кои ги обожавам. Во моментов имаат „седмици“, рече Бјанка.

Козметичкиот хирург и предложил да стави помали импланти, поточно „петки“, што не и се допаднало на Бјанка, која дури истакна дека би сакала поголем број

Таа дури пронајде производител кој ќе и прави специјални импланти. Новите силикони би имале 1.200 милилитри, а Бјанка со нив би имала „осмици“, а новите импланти би чинеле 8.000 евра.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!