понеделник, 25 октомври, 2021

Украдено возило со вакцини против коронавирусот во Флорида

Полицијата на Флорида истражува кражба на автомобил со вакцини против коронавирусот, вреден 10.000 американски долари.

Полицијата во градот Пленти трага по осомничен кој украл возило со 30 шишиња, паркирано во близина на центар за вакцинација.

Возачот (21) од компанијата што доставува вакцини и тестови за коронавирус, излегол од автомобилот за да праша каде треба да оди, автомобилот останал отклучен, а моторот работотел.

Возачот, сепак, не е осомничен, додаде полицијата.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!