Градот озборува: Сопругот на Јелена Карлеуша има нова афера со позната српска водителка

Откако се прошири веста дека Душко Тошиќ, покрај сопругата Јелена и љубовницата Ана Јовановиќ, се гледал и со трета жена која е водителка во позната емисија, низ градот се прошири информација дека станува збор за Сања Маринковиќ .

Според изворите, тие се виделе трипати на почетокот на летото минатата година, за што Курир напиша вчера.

По тој повод, ја поканивме водителката на емисијата „Магазин ин“ на Пинк ТВ, и таа ни рече дека нема ништо со Тошиќ. Прво, таа рече дека воопшто не знае за што станува збор, па вчера го погледна нашиот текст.

Кој е овој презентер? Не мислат на мене, нели? Не знам кој е ова! Го познавам Душко – рече Сања, а кога и кажавме што се зборуваше на сцената, меѓу нејзините колеги, но и во градот, таа беше експлицитна дека никогаш немала блиски односи со фудбалерот .

Не го познавам момчето! Само здраво. Го повикавме порано во емисијата, но тој не можеше да дојде. Некој измешал нешто, јас не сум таа жена – тврди Сања, која ја спомна и сопругата на Душко.

Со сопругата на Душко се познавам дваесет години, ја познавав и нејзината покојна мајка. Немам повеќе коментар за тие лаги и измислици – заклучи Сања Маринковиќ.

Иако Маринковиќ тврди дека таа не била во шемата со фудбалерот, нашиот близок извор ни рече дека не сака да влезе во подлабоки односи со него и уште од првиот ден и објаснил дека што е да се случи меѓу нив било само минлива авантура.

Како што дознаваме понатаму, Душко вчера цел ден се правдаше пред Јелена дека нема никаква врска и дека ги прекинал сите контакти со својата поранешна љубовница.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!