недела, 28 февруари, 2021

Нови времиња – Еве како ќе изгледаат свадбите во 2021 година

Новите времиња донесоа нови трендови. Иако сеуште не се знае во целост како ќе изгледаат свадбите во 2021 година, едно е речиси сигуно, помалку луѓе, свадби на отворено.

Што би рекле за свадба на некоја плажа или пак свадба во некоја романтична градина?

Покрај тоа, темата на венчавките оваа година ќе биде околу одржливоста и еколошката свест, така што нема да има пластика, а јадењата ќе бидат подготвени од локални добавувачи. Генерално, бројот на гости ќе се намали, па свадбите ќе се одржуваат со помал број луѓе. Венчаниците ќе се позајмуваат од мајки и баби, или ќе се шијат по мерка, додека луксузот ќе остане во втор план.

Во 2021 година, има надеж за вистинска забава, топли свадби без стотици луѓе кои не ги познавате и ги имате видено само неколку пати во животот.

„Кога луѓето се соочуваат со животни или смртни ситуации и им се заканува опасност од нивниот секојдневен живот, склоноста е да се живее поцелосно!“ – вели Лил Лафлер, сопственичка на ресторан за свадби и настани на Ла Флер, САД

Времето се менува. И се менува со голема брзина. Новата нормална свадба низ целиот свет ќе биде значително различна. Во меѓувреме, време е да останете образовани, да донесете повеќе информирани одлуки и да размислите за побезбедни начини за планирање среќни и безбедни прослави по објавувањето на пандемијата. Битно е да останеме навистина заедно, ќе се вратиме посилни од кога и да било порано!

Извор: skopje.mk

Коментари

коментари

error: Content is protected !!