недела, 28 февруари, 2021

Тие се најинтелигентните знаци во хороскопот

Од рана возраст, Близнаците ја покажуваат својата интелигенција и духовитост. Скоро и да нема работа што тие не можат да ја завршат и љубопитноста ги тера да пробаат сè.

И во сè тие постигнуваат извонредни резултати затоа што се одлични претприемничи а и многу се снаодливи.

Дека тие се најинтелигентниот знак во хороскопот, потврдува и фактот дека најголемиот број нобеловци се родени во овој знак: 97 Близнаци, вклучувајќи го и Боб Дилан.

Астролозите велат дека нивната интелигенција ја одредува Меркур, кој владее со нивниот знак.

Нивните негативни страни честопати се истакнуваат: тие знаат да бидат лицемерни и да се стават себеси на прво место. Но, исто така, мора да се признае дека тие се многу забавни, знаат да создадат добра атмосфера во околината и секогаш се пријатели кои ќе ви помогнат доколу се наоѓате во неволја.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!