Наликува на деколте но не е, дали можете да погодите што е?

Во последно време имаме можност да видиме доста оптички илузии на друштвените мрежи.

Некаде одговорите се јасни на прв поглед, додека некои оптички илузии се вистински мистерии за кои на социјалните мрежи се зборува со денови.

Дали можете да погодите за што се работи на оваа слика? На прв поглед наликува на деколте но погледнете малку подобро.

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

Всушност се работи за лист хартија.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!