среда, 22 септември, 2021

Почина Лазе Најдовски за чие лекување се бараа донации

Нашиот сограѓанин Лазе Најдоски, за кого се собираа и средства за лекување против злобниот невидлив непријател – Ковид-19, денес ја изгуби битката

Изминатиот период за Најдовски во јавноста се ширеа апели за собирање на донации за негово лекување, но за жал тој не успеа да победи во најважната битка.

.

Неговата здравствена ситуација драстично се влоши како последица на Ковид-19, по што граѓаните и Канал 5 ТВ активно се вклучија помогнат во лекувањето една наша приватна болница.

За жал јуначкото срце се предаде, а вработените од нашата компанија Канал 5 ТВ изразуваат најдлабоко сочувство на неговото семејство.

Лазе, почивај во мир

.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!