среда, 21 октомври, 2020

Ацо Пејовиќ преживеа коронавирус и се преполови: Подобро да не знаете што правев во карантин!

Пејачот Ацо Пејовиќ за локалните медиуми изјави дека има коронавирус, дека не му недостапуваат настапите, но дека поради детето „вика низ куќата“.

-Имав корона и преживеав и немам финансиски проблеми. Зошто би имал? Ако работев и заработував 35 години, оваа една година не ми смени ништо. Најважно е дека сите сме здрави, рече тој.

Ацо вели дека сака да пазарува, и дека не му недостапуваат настапите…

-Набавив облека низ разни патишта, преку автобуси што доаѓаа и одеа, рече тој, додавајќи дека е подобро за јавноста да не знае колку нови пара чевли купи за време на корона!

Го оставиви алкохолот пред короната, дали сè уште пише по некоја чашка?

-Не го оставив, се вратив, но во нормални количини. Да, го оставив ова, сега излезе дека сум алкохоличар.

За време на карантин, сите јадеа и пиеја многу, тој успеа да изгуби на тежина.

Изгубив 13 килограми, но овие денови повратив четири, вели Ацо Пејовиќ

Коментари

коментари

error: Content is protected !!