четврток, 22 октомври, 2020

Пепа Димитрова со “Студени очи” во сабота на “Макфест”

Пепа Димитрова ќе настапи на годинешниот “Макфест”. Под редниот број 16 е нејзината песна “Студени очи”, за која текстот го напиша Игор Џамбазов, додека музиката и аранжманот се на Слободан Стојанов.

За истата песна е снимен спот кој ке биде промовиран во деновите после фестивалот.

За Пепа ова ќе биде трет настап на “Макфест” во натпреварувачкиот дел.

Пред две години таа на овој фестивал ја понесе наградата за најдобар сценски настап, додека во 2015-тата учествуваше во ревијалната програма.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!