недела, 20 септември, 2020

Илјадници граѓани на улиците: „Стани Гоце те предадоа, оставка на Владата“ (ФОТО)

Гоце Делчев е еден од најсветлите ликови врз чии постулати почива современата македонска држава. Со него нема преговарање, Делчев не го даваме!

Ова се дел од пораките кои македонскиот народ вечерва, сплотено, ги испрати од протестниот собир организиран од ВМРО-ДПМНЕ.

На протестот учествуваа неколку илјади граѓани.

Извор+ФОТО: Прес24

Коментари

коментари

error: Content is protected !!