понеделник, 19 април, 2021

Врие од полиција во Скопје – еве што се случува на скопските улици

Вечерва полиција има на речиси сите булевари и поголеми улици во Скопје. Се казнуваат моторџии и возачи кои не го почитуваат законот.

Очигледно министерот Оливер Спасовски почна со ставањето ред во сообраќајот, нешто што го најавуваше минатата недела.

Очигледно им дојде крајот на оние што дивееа по скопските улици.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!