И покрај бегството: Политичар од Охрид заврши во притвор

Канал 5 дознава дека се приведени охридскиот советник Нефи Усеини и неговиот брат Ибро Усеини и се спроведени во осум дневен притвор кој им беше одреден поради инцидентот во кој тие физички го нападнале охриѓанецот Спире Топалоски.

Во изминатите денови браќата Усеини беа во бегство и недостапни за полицијата а денес самите се пријавиле во полициска станица.

Наскоро со повеќе информации.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!