понеделник, 21 септември, 2020

Најново инфо: На училиште ќе одат само ученици до трето одделение?

Настава со физичко присуство за учениците до трето одделение, останатите ќе учат од дома.

Ова го предлага Комисијата за заразни болести на утринскиот состанок со претставници на МОН, пренесува Сител.

Преговорите за конечна одлука траат веќе неколку дена и во наредниот период ќе биде познато дали ќе биде прифатен овој предлог.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!