Филипче: Конечно Ајан истрча и ѕвонеше на ѕвончето колку што може посилно, да слушнат сите дека оздраве и дека победи

Министерот за здравство Венко Филипче информираше дека малиот Ајан оздравен и замина дома од Клиниката за детски болести.

-Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба – да си оди дома! Конечно Ајан истрча и со нетрпение ѕвонеше на ѕвончето колку што може посилно, да слушнат сите дека оздраве и дека победи, но и дека сега ништо нема да го сопре! Браво Ајан!

-Благодарност до целиот медицински тим на Клиниката за детски болести, кои го даваат својот максимум за грижата за нашите најмали и најмили. Горд сум на вас, напиша Филипче на објавата на Фејсбук.

*Видеото е одобрено од родител.

Видеото погледнете го ОВДЕ.

Ајан оздраве и победи, сега ништо нема да го сопре!

Ајан за Нова година ми шепна дека има само една желба – да си оди дома! Конечно Ајан истрча и со нетрпение ѕвонеше на ѕвончето колку што може посилно, да слушнат сите дека оздраве и дека победи, но и дека сега ништо нема да го сопре! Браво Ајан! <3 Благодарност до целиот медицински тим на Клиниката за детски болести, кои го даваат својот максимум за грижата за нашите најмали и најмили. Горд сум на вас!*Видеото е одобрено од родител.

Geplaatst door Венко Филипче op Zondag 2 augustus 2020

Коментари

коментари

error: Content is protected !!