27 годишно момче од Битола почина на Инфективната клиника во Скопје

27 годишно момче од Битола позитивно на коронавирус, почина на Инфективната клиника во Скопје, пишува ТВ21.

Во скопската инфективна клиника било донесено на 27-ми јули.

Во скопската инфективна клиника било донесено на 27-ми јули.

Работело во познат кафе бар во центарот на Битола.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!