петок, 26 февруари, 2021

(ФОТО) Споделувајте луѓе: Изгубена е 27-годишна девојка во Скопје

Доцна синоќа на социјалните мрежи се споделува објава, во која стои дека девојка на 27-годишна возраст е загубена, по истата се трага, секој кој има било какви информации може да контактира нејзини блиски луѓе од фамилијата.

-Во Скопје кај Порта Влае, изгубено е девојче на возраст од 27 години по име Драгана. Има кафеана коса, зелени очи, последен пат е забележана во пругаста блузичка, црни тренерки и сиви патики.

Девојчето има анкциозност. Ве молам ако ја видите контактирајте не. Телефони за контакт: 075/450-104 и 070/322-930.

Анкциозност – болест на модерното време

Анкциозност може да чуствува секој и тоа во било кој период од животот. Специфичен период за младите и тинејџерите е кога ќе се одлучат на самостоен живот. Во Македонија голем број на луѓе се анкциозни, но сеуште не се знае точната бројка. Многу е важно кога ќе се почуствувате вака, немојте да користите лекови за смирување.

Според голем број на истражувања се верува дека модерниот начин на живот, големиот број на обврски, одговорностите и трката за пари и успех е главниот проблем кај анкциозноста.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!