(ФОТО) Најави развод и се подмлади: Северина изгледа како девојче

Хрватската пејачка Северина по најавите дека се разведува едноставно блеска.

Таа се врати дома во Сплит додека се уште законскиот сопруг Игор остана во Белград.

Севе за добредојде ги собра старите пријателки и реши да помине еден ден на плажа.

Не може да не се забележи дека Северина со своите 47 години изгледа позгодно од двојно помалди девојки.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!