четврток, 13 август, 2020

Полицаец фатил мајка на 6 деца во kpажба – кога и ги видел нозете реагирал несекојдневно

Во секоја работа има необични работи. Може да видите многу несекојдневни ситуации, за кои мислите дека се случуваат само на филм. Такво нешто му се има случено и на полицаецот Марк Ингравале.

Марк е полицаец, кој еден ден му бил многу поразличен од сите останати. Добил повик за апсење во Волтмарт, каде имало краба.

Кога пристигнал, жената веќе била приведена. Според истрагата, таа имала украдено пелени, кондури, обувки и облека за деца од продавницата.

Во тој момент Марк забележал нешто чудно на жената. Нејзините деца биле боси и со извалкани стапала. Кога ја прашал жената зошто го сторила тоа, таа почнала да плаче. Мислела дека веднаш ќе оди во затвор. Кој тогаш би се грижел за нејзините деца?

Подоцна Марк дознал дека таа го загубила својот маж пред две години. Од тогаш, таа со своите шест девојчиња живее во автомобил.

По таа тажна вистинита приказна, одлучил да не ја уапси, туку напротив, да направи нешто што ќе и го промени животот од корен и со што ќе има шанса во иднина да се грижи за своите ќерки.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!