четврток, 13 август, 2020

Ја загуби битката со корона вирусот: Балканската ѕвезда не успеа да ја добие најважната борба

Српската естрада во солзи и неверување откако денеска како гром од ведро небо одекна веста за смртта на познатиот менаџер Бор Лалевиќ.

Бор кој соработуваше со многу српски пејачи меѓу кои Ацо Пејовиќ, Лексингтон бенд, Милица Тодоровиќ и многу други ја изгуби битката со коронавирусот.

Тој освен тоа е познат и по организирањето на многу големи концерти во соседството.

Јала Брат и Буба Корели преку својот Инстаграм профил се опростија од менаџерот со зборовите мирно да спие, додека новинарот Немања Вујичиќ му посака да патува со ангелите на подобро место.

Нека почива во мир.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!