Ми се јави непозната жена и го бараше бројот од мојот маж – Ме однесоа со брза помош, мојот живот е готов

Ми се јави непозната жена и побара број од мојот сопруг. Кога ми ја прати последната слика, веднаш со Брза помош ме префрлија во болница, мојот живот од тој момент е готов.

-Жал ми е што ви пишувам вака. Ве молам кажете му на вашиот маж да ми се јави,- стои во првиот дел од пораката.

На тоа жената одговара: Ма која си ти? Што ќе ти е мојот сопруг?

Добива одговор со фотографија како жената која и пишува плаче, а потоа и праќа уште една фотографија.

-Не сакав да дознаете на овој начин. Верувајте дека плачам. Оваа слика ви ја праќам од мака. Трудна сам и тој е маж. Не ми се јавува откако му кажав дека сум трудна. Жал ми е.

Не можев да издржам, едноставно со Брза помош завршив во болница. Примив инфузија, не можев да дојдам при себе. Се уште не знам што да правам, како можеше тоа да ми се случи на мене? Пропаднав.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!