Утрово интервенирала полицијата пред МЗ, непознато лице го чекало Филипче

Утрово било пријавено дека машко лице седи на скалите пред зградата на Министерството за здравство.

Полицијата интервенирала откако од Одделот за обезбедување ова го пријавил.

Интервенирала екипа од полициската станица во Центар. Настанот се случил околу 7:30

Лицето А. А. на возраст од 33 години не било вооружено. На доаѓање остарена била кратка средба и разговор со Филипче. Потоа истиот си заминал.

Коментари

коментари