четврток, 28 септември, 2023

(ФОТО) Битолчанка паркираше во рикверц, па испадна ХИТ на интернет

На социјалните мрежи на големо се споделуваат фотографии од денешната случка во Битола, на кои се гледа нешто сосема несекојдневно.

Според информациите на социјалните мрежи, Битолчанка при возење во рикверц, не забележала дека зад неа има бандера, по што се искачила на истата, а потоа колата останала во воздух.

На социјалните мрежи има милион коментари, но овде едноставно нема простор за коментар. Неверојатно!

Коментари

коментари