понеделник, 19 април, 2021

Полицискиов час им одговара на некои жени мажите да не им излагаат – друго ништо

Полицискиов час више нема никаква поента освен што им одговара на некои жени мажите да не им излагаат по кафани и да се гледаат со девојките. Девојка се вика сеа не швалерка.

Преку ден паркон пун луѓе, каква дистанца, какви маски какве пичке материне, пред кафичите за кафе за носење редици ко за влез у диско, шопинг молови работат, по лифтои се пикаат по све ама у 19 часот се затвараме дома џанам короната тогаш излага и ака по улици.

Угостителите најутепани и ние што сакаме да излагаме. Да сакав секоја вечер да дремам дома после 7 ќе живеев у Благодарево и немаше да имам кај да одам.

Фејсбук статус на Ина Многуфина.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!