(ФОТО) Храбри луѓе кои им дозволиja на фризерите да прават што сакаат со нивната коса

Поради целата ситуација со пандемијата и корона вирусот, луѓето „заборавија“ како е да се оди на фризер, воедно и како да му кажат на својот фризер да им ја среди косата.

Поради тоа, во светот се појавија и храбри луѓе, кое едноставно седнуваат на столчето и му дозволуваат на фризерот да прави што сака – само тоа да изгледа добро.

Бидете храбри, дозволете му на вашиот фризер да ве „поправи“.

Коментари

коментари