вторник, 18 јануари, 2022

Не сакал да купи нови плочки, ги искористил старите и направил „чудо“

Зошто да купите нови скапи плочки ако имаш остаток од стари кои без проблем можеш да ги искористиш. Наместо да ги фрлиш во ѓубре, биди креативен.

Така размислувал и еден човек кој старите плочки наместо да ги уништи ги скршил на мали делови и направил нешто крајно интересно.

Му требало време сето ова да го сложи, но на крај испаднало како вистинско мало ремек дело.

Прекрасно, нема збор.

Доколку имате стар отпад од плочки, пробајте и направете го ова и вие.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!