Кафуле во Германија им дели на гостите капи со сунгер за социјална дистанца

Кафуле во Германија ги натера своите клиенти да носат помошни сунгери за пливање изработени како капи се со цел да бидат сигурни дека ги почитуваат мерките за социјална дистанца, откако земјата ги олесни мерките по долгиот карантин.

Гостите седат надвор. Германско кафе ги натерало своите клиенти да носат тестенини во базени како капи за да бидат сигурни дека ги почитуваат мерките за социјално растојание, бидејќи земјата почнува да го олеснува заклучувањето.

Клиентите седaт надвор.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!