(ФОТО) Што ги чека вработените во трговските центри по пауза од 2 месеци?

Ширум светот, по пауза од два месеци се отвораат шопинг центрите, а тоа значи многу работа за вработените во дуќаните и продавниците.

Тоа може да се заклучи од шопинг центрите во Малезија, кои се отворени после 2 месеци.

На фотографиите можат да се забележат валкани чевли. Во функција не биле вентилациите и клима уредите, поради што стоката за продажба е речиси уништена.

Мувла е само еден од дополнителните проблеми со кои се соочуваат продавниците, а штетата е огромна и нема кој да ја надомести.

Меѓу другото има и тон прашина. А како изгледа се може да забележите од фотографиите.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!