понеделник, 21 септември, 2020

Заев откри кој ги споделил бомбите за него: Некој од моите најблиски луѓе

Откако денес се појавија неколку видео бомби поврзани со Зоран Заев, во кои нема јасна аудио врска, се огласи и самиот претседател на СДСМ.

Интересен е неговиот статус, истиот предизвика голем број на реакции за краток период, затоа што не е својствен и упатува моќна порака.

Целиот статус е со доза на сарказам.

-После внимателно и детално размислување за тоа кој би бил мотивиран да ги пушти овие денешни разговори во јавност, конечно сфатив. Јасно е. Мора да е или Ацко Поповски, шефот на ПР на СДСМ или Марјан Забрчанец, шефот на ПР на Владата.

-Мора да е некој од нив двајца. Нема кој друг да е мотивиран да пушти вакви разговори во јавност. Тие се задолжени и тие најмногу работат за афирмација на нашите политики и ставови.

Снимките за кои зборува Заев погледнете ги на ИНФОМАКС.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!