среда, 1 декември, 2021

ФОТО: Како изгледа денес синот на Шехерезад од „1001 Ноќ”

Младиот Ефе Чинар се прослави со улогата на Кан, син на Шекерезад во популарната турска серија „1001 ноќ“. Еве како изгледа малото момче денес.

Актерот иако млад, глумеше во една од најпопуларните турски серии.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!