ФОТО: Најголемата силиконска уста во светот

Според неа, ова не е ништо. Сака уште повеќе да ја зголеми устата. Иако, според повеќето и сега таа изгледа не толку симпатично.

Иванова Андреа е девојката која го привлече вниманието на светските медиуми поради големината на нејзините усни, а според порталите кои ја пренесуваат веста, станува збор за најголемите усни во светот.

Андреа има 22 години, а во својот скромен живот, ги наполнила усните неверојатни 20 пати.

И покрај тоа, таа не планира да запре тука, напротив ќе продолжи да се наградува и сака уште повеќе да ги зголеми своите усни.

Андреа во неколку наврати целиот процес го објави на нејзиниот профил на Инстаграм и сега има над 32.000 следбеници.

Оваа уста дефинитивно и се допаѓа само на неа, затоа што нејзиниот профил е исполнет со негативни коментари.

Коментари

коментари