Димитриевски: Во минатото се борев против режим, дали на повидок е нешто слично?

Фејсбук статус на градоначалникот на Максим Димитриевски ја бранува јавноста во државата. Во продолжение, еве што напиша тој.

Кривична пријава? – Класична злоупотреба на инструментите на власта. – Легитимна постапка со независни и непристрасни професионалци ќе ја покаже вистината.

Навикнат сум на борба. И понатаму со ист интензитет заедно со истомислениците ќе продолжам да се борам.

Во минатото се борев против режим. Дали е на повидок нешто слично?

Мојот приоритет во овие моменти е борба против епидемијата и здравјето на граѓаните. Правдата и вистината секогаш победува!

Коментари

коментари