Моќна порака на медицинско лице – Зошто е важно да останеме дома

На социјалните мрежи се шири уште една фотографија од медицинско лице од Битола кое испраќа силна порака, а таа гласи: „Останав на работа поради вас, вие останете дома за нас“

Медицинските работници низ целиот свет апелираат до граѓаните да се воздржат од излегување од своите домови, освен за набавување основни намирници.

Почитувајте ги здравствените работници! Што поскоро да се ослободиме од оваа нова зараза.

Коментари

коментари