Читај » МАКЕДОНИЈА » Илјадници граѓани на собирот – Заев го предводи „маршот на правдата“

Илјадници граѓани на собирот – Заев го предводи „маршот на правдата“

Десетици илјади граѓани се упатија од пред парламентот кон судот на Маршот на правдата, кој го предводи лидерот на СДСМ.

Маршот доаѓа откако беа донесени закони за ЈО за кои се смета дека е последниот удар врз криминалот.

Според инфомрациите од терен, маршот се движи во тишина, односно не се извикуваат никакви позитивни или негативни коментари.

Коментари

коментари