(ВИДЕО) Секој ден правела иста вежба: Исходот после еден месец остава без збор

Една девојка одлучила да спроведе експеримент и да открие дали е можно да се постигнат видливи резултати само со една вежба. Таа вежбала „мост“ секој ден за еден месец, а резултатите се повеќе од задоволителни.

Техниката на изведувањето е многу едноставно, и што е најдобро е дека нема да ви треба многу време за да ја завршите оваа рутина.

Оваа вежба ги активира особено мускулите на задникот, но и на нозете и абдоменот. Ако сакате да го затегнете телото и да ја исправите фигурата, ова е идеално решение. Не ви требаат додатоци, само добра волја и извесно време.

Задникот е повеќе заоблен, а мускулите на нозете се поцврсти. Ако истраете и продолжите со оваа рутина, вашето тело ќе изгледа подобро во наредниот период. Да се биде фит воопшто не е тешко.

Видеото погледнете го ОВДЕ.

Коментари

коментари