Читај » МАКЕДОНИЈА » (ВИДЕО) Левица се појави на маршот пред Собрание – со транспаранти и прашања

(ВИДЕО) Левица се појави на маршот пред Собрание – со транспаранти и прашања

На денешниот марш за правда, организиран од СДСМ, поради носењето на законот за ЈО, се појавија и неколку членови на опозициската Левица.

Тие со себе носеа транспаренти, на кои беа испишани повеќе прашања во врска со правдата во државата.

„Кој го пушти убиецот на Мартин Нешковски“, е само едно од прашањата.

Целата ситуација погледнете ја на фејсбук страната Антропол – ОВДЕ.

Коментари

коментари