Не е се како што изгледа, зборовите меѓу Карлеуша и Поповиќ го заинтересира цел Балкан

Изданието на музичкото талент шоу „Sвездите на Гранд“ веројатно ќе биде емисија во кој членовите на жирито до сега најмногу се навредуваат едни со други и тоа на лична основа.

Како и секогаш, судирите беа поврзани со гласањето за кандидатите, па и овој пат, пердувите летаа меѓу Саша Поповиќ и Јелена Карлеуша. Двајцата се испонавредија, кој како стигне.

„Не знаев Јелена, дека ги пееш и овие лимонади“, рече Саша на пејачката, а потоа таа уште понискому се обрати.

„Ова не е лимонада, срце мое ќораво, туку ова е најголемиот грчки хит“, му возврати Jелена Карлеуша асоцирајќи на тоа дека Саша носи очила за вид.

Сепак, „боцкањето“ не заврши тука, бидејќи Поповиќ продолжи да и се спротивставува на Карлеуша.

„Душо моја, ова е за мене лимонада, верувај ми…“ – рече Саша.

„Тој со оваа песна заработи скоро исто толку пари колку ти овде со Гранд“ – се трудеше да му објасни Карлеуша.

Иако „препукувањето“ беше жестоко, никој од нив на крајот не се налути, а фокусот на шоуто се префрли на другите кандидати.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!