Вереницата на Дарко Лазиќ облече венланица – едно нешто го привлече вниманието

Вереницата на Дарко Лазиќ, Марина го отвори “Wedding Weekend” и се појави во венчаница.

Имено на првиот ден од ревијата многу познати прошетаа по пистата облечени во венчаници во различни стилови.

Марина се најде во улога на невеста, а призна дека за прв пат облекува веначница, но дека многу пријатно се чувствува во неа.

Таа изјавила дека Дарко бил воодушевен од нејзиниот игглед, па и испратил порака дека едвај чека да ја види во ненчаница на нивната свадба.

Коментари

коментари