Червар го пцуеше нашиот судија: Ни ја украде топката, да му ја е*ам мајката безобразна

На Лино Червар му беа виновни македонските судии Начевски и Николов иако Игор Карачиќ направи очигледни чекори кои не беа прогледани низ присти.

Во еден неизвесен и тежок меч Хрватска загуби од Шпанија во финалето со 22:20.

При еден негатива Хрватите имаа напад, но Карачиќ направи голема грешка, чекореше повеќе отколку што беше потребно, по што нашиот судија Ѓорѓи Начевски им ја одзема топката.

На тајмаутот кога веќе беше се решено, Червар со пцовки распали кон македонските судии.

„Ни ја украде топката да му ја еам мајката безобразна, да ти еам мајката. Ајде да го завршиме нападот што побрзо“, рече Червар на тајмаутот.

Коментари

коментари

error: Content is protected !!