(ФОТО) Момент од Битола кој ја освои цела Македонија – браво

Македонската полиција често знае да биде критикувана, особено на социјалните мрежи, каде сите што си имаат некаков проблем со органите за безбедност – си споделуваат и притоа од тоа често знаат да направат мајтап.

Вицовите за полицијата исто така се присутни, но тоа е сепак само шега. Факт е дека не се сјајни и совршени, сепак и тие се само луѓе кои знаат да погрешат.

Ситуацијата која ни доаѓа од Битола, за момент ја промени целосната слика за полицијата во државата. Да, тие се луѓе од крв и место и тоа како знаат да помогнат, на оние на кои им е најпотребно.

Секогаш се први, особено во лошо, за наше добро и добро на државата. А со овој потег, барем за миг ги купија симпатиите кај македонскиот народ.

Секоја ви чест луѓе, браво!

Коментари

коментари

error: Content is protected !!