Олимписката атлетичарка на Америка откри дека е невина

Убавата американска атлетичарка, Лоло Џонс во емисија отворено зборуваше за некои свои тајни, кои се уште ги немаше откриено пред јавноста. Она што најмногу го сврте вниманието кон неа е признанието дека се уште е невина.

Џонс има 37 години, родена е на 5-ти август 1982 година, а се натпреварува во дисциплината трки со пречки. Откри дека жали што на Твитер пред 8 години напишала дека е девица, тоа и уништило многу шанси и можности за средби со мажи – кои сакале само нешто друго.

Лоло оваа одлука ја донела лично, не била така воспитана. За споредба само кажа дека нејзината мајка никогаш не била веначана, но и покрај тоа има 5 деца.

Сепак, преубавата атлетичарка одлучила. Додека не стапи во брак – нема да има односи. Својата невиност ја гледа како „дар“ кој ќе му го подари на својот иден сопруг.

Немањето односи на Џонс во кариерата и влијаело различно. Тоа што може да биде во некој момент предност, во друг може да се одрази и негативно.

Коментари

коментари